W: 320 - 330. Patentoitu jauho, joka on saatu valituista italialaisista, eurooppalaisista ja pohjoisamerikkalaisista vehnälaaduista.
Sopii taikinoiden valmistukseen, jotka vaativat laminointia, taittamista ja kaulimista. Ihanteellinen kerroksellisten, murenevien ja volyymikkaitten tuotteiden valmistukseen. Suositellaan briossien ja croissanttien valmistukseen.
Käsin täytetyt croissantit crème patissière -täytteellä, 100 % valmistettu Italiassa vain italialaisista raaka-aineista. Vakio versiot ovat saatavilla 43 gramman (mini croissantit), 95 grammaa ja 100 grammaa. Tarjoamme myös mahdollisuuden mukauttaa painoa tarpeidesi mukaan. Vakio laatikoissa on 90 mini croissanttia tai 75 normaalia croissanttia. Myös pienempiä laatikoita, joissa on 40 kappaletta, on saatavilla.